Krykker, røntgen og MR..

Så har kneet mitt sagt fra om at det har fått nok.. Jeg har hatt noen plager med det i mange år, men det har kun vært om jeg f.eks. har bært tung sekk på tur og slike ting. Men nå har det mer eller mindre takket for seg. Jeg har konstante smerter, og det er ekstremt ille når jeg går. Dette førte til at det ble krykker på meg da jeg var hos legen. Da hadde jeg allerede gått rundt og haltet ei ukes tid, og smertene har bare blitt værre og værre siden jeg begynte å kjenne det for et par måneder siden. Skal både i røntgen og MR for å se om de kan finne ut av hva det er som skaper disse problemene.

Så.. Hva har så jeg gjort på når jeg ikke kan traske rundt no særlig? Jo, det kan jeg fortelle deg. Jeg har strikket meg en genser! Min aller første egenstrikkede genser har blitt en realitet.

Jeg ble fornøyd med resultatet denne gangen også, så nå er jeg på utkikk etter en ny genser jeg kan starte opp med. Men igjen så har jeg selvsagt brukt feil type garn.. Garnet loer veldig lett.. Så, ikke mer gensere av det garnet der! Nå er det bare å finne en genser jeg liker, og sette sammen gode farger, så er det på’n igjen.

Det har også blitt en del gaming. Det har gått i Destiny på xbox 360. Har hatt lyst til å spille Guild Wars 2 på pc’n igjen også, men pga kneet er det ikke spesielt ideelt å sitte slik som jeg bruker når jeg spiler med pc’n.. Men GW2 stikker vel kanskje ikke av med det første, og jeg får håpe at det ikke går alt for lang tid før jeg får orden på kneet.

Blir så komplisert alt når man hopper rundt med krykker. Bare å gå på butikken er en utfordring i seg selv.. Så man må være litt mer kreativ enn man trenger når man ikke trenger krykker. Jeg tar meg en sånn liten bære/trillekurv med hjul. Hekter håndtaket man drar med på den ene krykka, og dermed får jeg med meg det jeg trenger samtidig som jeg fortsatt kan bruke begge krykkene. Har også med meg en ryggsekk som jeg kan pakke varene i, slik at jeg får de med meg (bæreposer og krykker er en dårlig kombinasjon, særlig hvis det er litt tyngde i posene). Hadde Eivind til å kjøre meg i dag, men han har sine utfordringer, som gjør at jeg måtte gå inn å handle alene. Og noen må jo handle.. Men det vanskelige er en bagatell og det umulige en utfordring!

Nå er det på tide å prøve og få seg litt søvn. Hvis kneet har lyst til at jeg skal få meg noen timer på øye da..

Endelig sommervær..

Det var på høy tid med litt sommervær her. Det har vært en og anna sol-dag, det er ikke det.. Men det har vært mer av regn og kaldt vær.. Så det har ført til at jeg har kunne lagt ut på ting jeg ikke kan (og lært no nytt). Denne gangen har det blitt ei jakke ut av det.

Framsia
Baksia

Jeg har sett litt etter ei oppskrift, men har også lagt til litt personal touch.. Er fornøyd med resultatet, ikke fult så fornøyd med valget av garn, men det får nå så være. Neste jeg må prøve meg på er vel en genser av ett eller anna slag. Må bare finna en jeg har lyst på først.

Nytt prosjekt ferdig..

Så.. Siden jeg fiksa et par «skytevanter» til Eivind, fant jeg ut at jeg også ville ha et par (sånn for kjekt å ha), så derfor fant jeg litt garn og satte igang. Greit fornøyd med resultatet også denne gangen. De passer meg fint og vil nok helt sikkert fungere til det de er tenkt til.

Mine nye "skytevanter" Prøvde meg med litt mønster denna gangen, bare for å ha det prøvd. Fornøyd med resultatet.