Høst, snart vinter..

Så, sommern har passert, og jeg har ikke lagt inn noe om fisketurene vi har vært på.. Det har ikke vært mange turer, men jeg har virkelig kost meg på de turene vi har vært på. Vet hvor mye energi Eivind bruker på en sånn tur, og da blir det ekstra koselig når han har såpass med energi at vi kan dra.  Veldig mange vet ikke hvordan det er å leve med en usynlig sykdom..

Jeg har ingen usynlig sykdom selv, men jeg bor sammen med en som har det, og jeg ser hver dag hvordan han har det. Jeg unner ingen det han går igjennom hver dag. Det er så lett å sitte på utsiden å si at man må gjøre ditt og datt så blir det bedre. Når man er midt oppi det, så er det faktisk ikke så svart-hvitt. Dessuten så er det ikke sånn at det som fungerer for en person også fungerer på alle andre (bare fordi det fungerte for den ene personen).  Tygg litt på det.. Tenk etter.. Forhåndsdømmer du?

Anyways.. Destiny 2. Ja, det har vært ute en god stund nå.. Mine tanker? Vel.. Jeg liker Destiny-konseptet, men det begynner allerede å bli ensformig.. Det er allerede slik at jeg bare logger inn for å gjøre weekly stuffs, fordi det er det eneste som gir progress..

I så måte så er Destiny 2 nesten værre enn Destiny. Der hadde man i det minste progress for mye av det man gjorde. I allfall før man hadde topp gear. Dessuten så er man nesten avhengig av at man er minst et par stykker for å gjøre puplic events, og det skjer alt for ofte når man turer rundt alene at man havner i en instance alene, og dermed er heroic events out of the question. Å få til det alene som cassual player er mer eller mindre umulig. Å gjøre quests går av moroa etter første runde man har gjort den, fordi rewarden for å gjøre den er latterlig dårlig i forhold til hva man faktisk må igjennom.

Så vi jeg anbefale Destiny 2? Egentlig ikke. Med mindre du har minst et par til å spille sammen med når du spiller. Da har du mer å gjøre. Gjerne ha 3 til, slik at du også kan gjøre raid for avveksling det alt det andre som er ganske ensidig. Før du løper og kjøper, så bør du sjekke ut litt på YouTube og/eller Twitch å se hva det dreier seg om. Se litt gameplay.