Politikk..++

Såh.. Det har gått litt tid siden sist. Det har vært politisk valg, og regjeringsskifte.. Og mange klager.. For nå er det ikke lenger Arbeiderpartiet og co som herjer, men Høyre, Frp og co sin tur til å prøve seg.. Selv med alt det udugelige den avtroppende gjengen har gjort, så kan jeg ikke huske at det var så mye klaging når de ble valgt gang på gang. Men nå.. Nå er det drittkasting i alle retninger. Jeg er så drittlei alt som har med politikk å gjøre at jeg vil spy! Slik jeg ser det, så har alle partiene skjeletter i skapet, og alle juger dem så det renner.. Nå har det seg slik at den nye regjeringa er valgt av det norske folk, så lev med det! La dem i det minste få prøve seg..

Det er jo en grunn til at AP tydeligvis har mistet velgere, så da må de andre få prøve seg. Uansett så hjelper det ikke med drittkasting.