God jul

Julefreden har for lenge sia senka seg. Det er jo tross alt snart nyttår.. Det har snødd masse!! Jeg ba om litt.. Mulig jeg ikke burde sagt no.. Jeg syns igrunn det var nok etter første runde, men det kom en 4-5 runder til. Dog jeg har lært å leve med det, så det går forsåvidt greit.

Mitt bidrag til julepynt er broderiet jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Det er min farmor som har laget det, og for meg er det ikke jul uten.

Julekvelden gikk for seg i ro og fred med meg, Eivind og Galadriel. Det var en koselig kveld med null mas og kjas.

Dagens begivenhet 24.desember var forlovelse med verdens beste kjæreste <3

Fikk ikke så mange gaver (ikke at det gjør meg noe som helst), men den beste gaven fikk jeg av min kjære Eivind.

Det er slitsomt å være jeger..

Jeg er glad vi ble hjemme julekvelden, slik at Galadriel slapp å være alene. Liker ikke å forlate henne på slike dager, hun er tross alt barnet mitt <3 Syns hun skal ha en fin dag også. I julegave fikk hu kinakål, og da var kvelden hennes redda. Håper ellers at alle der ute har hatt ei fin jul. Det viktigste er at du koser deg med de du er glad i.