Jeg gjør ting jeg ikke kan..

Jepp, som overskriften sier, jeg har gjort ting jeg ikke kan.. Jeg har nemlig ikke satt mine bein i ei heklenål siden 3.klasse på barneskola, men etterå ha sett en youtube-video av en villmarksfyr som viser forskjellige ting som er nyttig for friluftsliv hekle ei lue, tenkte jeg som så: «Hvor vanskelig kan det være? Klarer han, må da jeg også få det til..». Som sagt, så gjort. Jeg fant meg litt garn og ei heklenål, og satte igang. Og resultatet ble faktisk ei lue.

Slik ble min første heklede lue seende ut. Ved hjelp av litt instrukser fra youtube-videoen, og noen små tips fra drops sine sider, er jeg fornøyd med resultatet.

Etter at jeg fikk til lua, tenkte jeg at jeg skulle prøve på et par pulsvarmere også, siden jeg hadde igjen garn – og pulsvarmere er kjekke å ha i denne kulda.

Dette var mindre "kompliserte" enn lua, og de er veldig kjekke i bruk.

Ellers går det mot lysere tider her nord. Selv om vi ikke har sett sola enda, så har vi sett sola skinne på fjelltoppene rundt her. Det gir en koselig stemning. Om ikke så alt for mange dagene kan vi også fysisk se sola her (så da er det bare å håpe at det ikke er overskya). Det har vært fint, men noe kaldt den siste uka. Men med gode klær, er det ikkeno problem å oppholde seg ute i kulda. Gradestokken viste i dag -10 grader, og det har også vært en liten trekk. Ikkeno som får motet mitt om å være ute til å bli borte, selv om jeg tidligere har uttrykt at jeg ikke er veldig begeistra for vintern. Meeeen, bor man i Norge, så bor man i Norge. Her snør det på vintern, så da er det bare å innrette seg der etter.

Antydning til at sola ønsker å titte fram over fjellet.
Sola skinner på Blåheia.
Nå er det like før!!

Ønsker alle en fortsatt fin kveld, og husk å kle dere etter været. Bekledning har alt å si for opplevelsen ute i vinterkulda 🙂