Finfin dag på jobb..

I dag har jeg fått være med på båttur i Sigerfjord. Veldig skiftende vær, med sol det ene øyeblikket, og sprutende regnvær det neste – men det gjorde ingenting. Det var en fin tur likevel.

På tur ut fra moloen. Litt vind, men det gjorde igrunn ingenting.
Sortlandsbrua i det fjerne.
Vi endte opp med å slepe en mindre båt etter oss, etter at føreren av den båten måtte avgårde på et anna oppdrag. Utsikt inn til Sigerfjord.
Ikke helt Misty Mountains, men nesten som tatt ut av Hobbiten likevel..

Jeg har aldri vært ute på vannet uttafor Sigerfjord tidligere, og aldri sett plassen fra den vinkelen før (det telles ikke å se over fjorden fra Sortlands-sia), så detta er en tur jeg er gla jeg fikk være med på. Håper resten der ute også har hatt en fin dag, for det har nemlig jeg hatt!