Sommer..

Det er iallfall det kalenderen påstår. Og det har jo vært sommervær i dag, pluss at det har vært en og anna dag innimellom ellers hvor shortsen faktisk har vært i bruk (dog den blir på ingen måte utslitt). Hatt en grei ferie, og ei flott uke med besøk av foreldra mine som hadde tatt den lange turen opp hit. Med dem på besøk, fikk også jeg stett litt mer av Vesterålen. Og jammen ble det en fjelltur på oss også. Ei fin uke har det vært!

Hadde med muttern og fattern rundt omkring her i Vesterålen. Fikk sett en del nye plasser selv og, dog Stokkmarknes (som dette bildet er tatt) hadde jeg vært før. Men rundt Hadseløya var første gang for min del og.
Made it! Ekstremt vondt i kneet på slutten, men sta som jeg er så fortsatte jeg, og kom meg på toppen.
Kunne ikke legge igjen speilrefleksen hjemme når jeg først skulle gå opp på Galten. Er grei utsikt oppå der. Og vi var jo maks heldige med været! Litt overskya når vi gikk opp, men da vi hadde gjort unna værste motbakken, så kom sola fram og viste omgivelsene fra sin beste side.
Alle sier de kommer fra verdens fineste plass. Jeg vil heller påstå at jeg har flytta til verdens fineste plass.

Jeg håper fortsatt at det blir litt mer sommer enn hva det har vært til nå. Det er fortsatt muligheter for litt sol og gode utetemperaturer. Ikke at det gjør no med litt regn innimellom, men det trenger ikke å komme så mye av det. Og når det først er sol, trenger ikke vinden å komma fra nord! Det blir så kaldt da.