Tiden flyyyyyr

Da har det gått over 1 år siden jeg sist skriblet her. Så, hva har skjedd? Jo.. 

Så.. Jeg var først i røntgen, der fant de ingenting. Så var jeg i Bodø for å få tatt MR. Der fant de ingenting, så da ble jeg henvist til spesialist. Hun studerte både røntgen og MR-bildene og syns det var veldig merkelig at de ikke så noe. Hun ville gjøre et inngrep, for å se om de kunne finne noe unormalt. Dermed endte jeg på operasjonsbordet 4 måneder etter at jeg ikke klarte å sette foten i golvet pga smerter. Lang historie kort, det viste seg at menisken var vridd ut av ledd.. Det var ingen komplisert operasjon. De dytta den bare på plass igjen.

Deretter startet måneder med opptrening og fysioterapi. 1 år etter at jeg startet med krykkene, kunne jeg endelig la være å bruke dem. Jeg måtte lære å gå på nytt..

Jeg sliter fortsatt med kneet, men det er på bedringens vei, og jeg er optimistisk til at jeg etter hvert får vandret litt i fjellet igjen.

Foreløpig så er det uaktuelt med lengre turer, siden kneet ikke tillater det enda.

Høsten har forøvrig satt inn, og i dag har det vært vind og regn i lufta. Det har vært mye dårlig vær, men også litt fint vær. Heldigvis har det bare ved noen få anledninger vært såpass fint at jeg skulle ønske formen var tilstede for å kunne gå seg en laaaaaang tur. I dag er det heldigvis en sånn dag ute at jeg ikke har vondt av at jeg skulle vært ute i det hele tatt, så vi blir inne og lar humla suse.