Nok ei helg passert..

Så var helga allerede gått. Den var her, og nå er den borte igjen. Føler jeg har fått gjort masse fornuftig.. 😉 

Driver fortsatt å suller litt med bloggen. Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda, men finner vel på no etter hvert. Håper folk rundt omkring har hatt en fin helg, og plutselig er jeg tilbake her igjen.. 🙂

Jeg skal ikke skyve under en stol at jeg liker å game.. Gjerne World of Tanks. Jeg startet min WoT-karriere på pc, og her er en av mine siste matcher på den plattformen, med en av mine favorittankser – Cromwell, britisk tank..

Facts om om Cromwellen:

Cromwellen ble utvikla i 1942-1943, og totalt 1070 kjøretøy ble produsert fra sent 1943 til 1945. Den var i tjeneste fra 1944-1955.

Vekta var på 28 tonn, den var 6,35 meter lang, 2,908 meter bred og 2,49 meter høy.

Crewet bestod av 5 personer, Commander, gunner, loader/radio operator, driver og front gunner.