God helg!

Da var det helg igjen og 19 dager igjen til avreise. Skal ikke skyve under en stol at jeg virkelig gleder meg. I helgen blir jeg nok å tilbringe en del tid foran pc-skjermen sammen med verdens beste Eivind <3 Det skal bli digg å slippe den avstanden som er nå.

Må vel kanskje se om jeg finner frem igjen bilen også.. Den er «litt møkkete» kan du si. Skiltnummeret er borte både foran og bakm og det kan jo fort by på litt problemer om man nå skulle bli stoppa av de rette folka.. 

I kveld har det blitt littegranne Skyrim, og selvfølgelig litt WoT. Kjørt en del IS7 (bilde) i dag. Den liker jeg godt. Passer igrunn bra til min kjøring.

Må forøvrig prøve å få rydda og pakka litt mer i helga.. Begynner liksom å bli litt knapt med tid, og har ikke tatt meg tia til det nå i kveld..

Anyways.. Ønsker alle der ute en riktig god helg! 🙂